Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Alla stjärtans dag

Alla stjärtans dag

Jag är helt ärligt inte så romantiskt lagd.. blir hellre överraskad med ett knull än med blommor. blommor kan jag köpa själv, men en bra jäkla påsättning är bäst på två.. eller tre!

jag har en gammal kk jag alltid träffar på Alla hjärtans dag. vi har lovat varandra att alltid ligga på just denna sliskigt romantiska dag, oavsett om vi är i andra förhållanden.

så idag på lunchen checkade vi in på ett hotell, 2 min från jobbet. Hela eftermiddagen har vi spenderat med att ligga nakna, knulla, bada, knulla, duscha och sen knulla lite till. Så den här tjejen har blivit hett påsatt i både fittan och rumpan idag! och ingen är lyckligare än jag när det kommer till analsex. så galet skönt och spännande att få uppleva gång på gång, jag börjar älska det och får verkligen inte nog av att ha kuk i min trånga rumpa.

Gillar du analsex?