Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Blottad i naturen

Blottad i naturen

Ibland så bara känner jag att jag måste gå undan när jag är ute i naturen. Då känner jag att jag vill söka mig till någon skogsdunge och lägga mig ner eller sätta mig på en sten och bara föra trosorna åt sidan och börja smeka min fitta, även fast det kan komma folk när som helst, Jag tänder på tanken att jag kan bli påkommen när jag sitter där helt öppet och onanerar. Jag vill göra någonting förbjudet och farligt.

Jag vet att det inte är okej att sitta helt öppet ute och ta på sig själv, men jag kan inte låta bli. Vill att någon sexig man som är ute och joggar ska springa förbi och se mig, stanna och bli helt tagen av mig. Tills han går fram och frågar ifall han får vara med. Jag skulle såklart säga ja.

Skulle du våga gå fram till mig om du såg att jag satt i en glänta i skogen och onanerade helt öppet?