Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
En avsugning tack!

En avsugning tack!

När jag kom till jobbet i morse såg jag att det låg en möteskallelse i min kalender på datorn. VDn hade kallar mig på möte vid 14 angående leveranssäkerheten på företaget!

jag kollade över allt jag behövde veta inför mötet och var väl förberedd. när jag klev in i konferensrummet var det bara jag där. jag satte mig ner och öppnade upp datorn. VDn kom in och stängde dörren efter sig. jag hörde hur han låste dörren.. jag tittade upp på honom och han log mot mig.. visade med fingret att jag skulle komma mot dörren. jag reste mig och gick mot honom. när jag stod mitt emot honom sa han:

-en avsugning tack! och sedan log han stort.

Jag strök min hand över hans kostymbyxa och kände ett enormt hårt stånd innanför. satte mig ner och öppnade hans byxor, tog fram hans stora hårda kuk och förde den mot min mun. jag sög och runkade honom tills han kom pulserande i min mun.. han tog tag i mitt bakhuvud och tryckte in sig i min mun samtidigt. jag svalde hans sperma, reste mig och lämnade rummet.