Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
En kuk i varje hål

En kuk i varje hål

En helt grym och magisk känsla är att få uppleva två kukar samtidigt. jag brukar ha turen på min sida och få uppleva det med jämna mellanrum.

båda killarna är välutrustade och betydligt större än mig, så detta är ett häftigt sätt att krydda vår trekant. vi börjar alltid med att jag får ett härligt förspel, med mycket slickande och pullande i båda hål.

sedan blir jag upplyft i famnen på Fabian som både kysser mig samtidigt som han kör in den 25 cm rejäla kuken i min fitta. den är så stor att jag helt tappar andan. fabian håller isär mina skinkor och banar väg för Micke att tränga in i min rumpa med sin härliga kuk! dom börjar sedan jucka i mig och gör det gärna i takt.

jag känner mig så fylld, trång, våt och helt galet kåt!! Ganska snabbt går det för mig, och snart även för grabbarna, samtidigt i mig!! sjukt häftig känsla!!