Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Hett telefonsex

Hett telefonsexJag blev uppringd av en äldre herre igår och vi hade en sån mysig het stund jag bara måste få skriva om. 
Han berättade detaljerat för mig hur han ville smeka och kyssa min kropp, börja med mitt ansikte, min hals, axlar, mina bröst. Där stannade han en stund och smekte, kysste och nafsade lekfullt på brösten. 
Hans smekande och lekande med tungan gjorde mig så upphetsad. Jag kunde känna pirret i min fitta när han började kyssa mina lår, mina ljumskar och andades ut häftigt på min fitta innan han hungrigt började slicka mig! 
Sättet han berättade om hur han slickade mig, så småningom även pullade mig, det gjorde mig galet kåt.. och framförallt våt! 
Jag frågade nu om jag fick ta fram min dildo, vilket jag fick. Samtidigt som han berättade att han körde in kuken i mig, så stoppade jag in dildon. Vi knullade långsamt tillsammans och njöt av att höra upphetsningen och kåtheten i varandras stönande. Till slut kunde jag inte hålla mig mer utan exploderade ut i en härlig orgasm, och i andra änden av luren hörde jag hur han gjorde detsamma. Det var så häftigt och upphetsande!