Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Jag vill knulla

Jag vill knulla

Nu var det länge sen jag fick kuk, eller länge sen är väl överdrivet men jag har inte haft härligt, skönt sex länge på ett tag utan mest bara snabbisar. Jag tycker det är så skönt med långa förspel, när man kan ligga i 69an länge och slicka och suga och värma upp varandra riktigt ordentligt. Pulla med fingrarna i fittan och rumpan och komma några gånger innan man börjar knulla ordentligt. Det är så skönt att suga kuken riktigt stenhård innan jag sätter mig grensle över den och låter den glida in i fittan. Åh nu blir jag ju bara ännu kåtare när jag skriver det här. Som tur är så har jag ju Er på telefonen så jag får ju många orgasmer varje dag i alla fall men det hade varit skönt med ett härligt, hårt, rejält knull. Jag får nog ringa min kk eller ut och ragga lite till helgen.

Under tiden kan väl Du ringa och kommer vi ihop!