Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Knullad i konferensrummet

Knullad i konferensrummet

Som jag tidigare nämnt så älskar jag att bli knullad på jobbet! Igår hade jag möte med koncernchefen inom bolaget, en mycket het man straxt över 60 år. Jag har haft siktet inställt på honom länge och hade därför klätt mig i kort pennkjol och tight blus till. Klackarna var höga och benen glänste av dom svarta stay-upsen.
oskyldigt stod jag vid fönstret och pratade om prognosen för företaget, när jag kände hans hand glida upp under kjolen. Innan jag hann reagera, drog han min trosa till sidan och körde in sin kuk i mig! Hårt, bestämt och långsamt stötte han in sin grova kuk i min nu väldigt våta fitta. Vi knullade mot dom stora fönstrena som vände ut mot Årstaviken.
Det tog inte lång tid innan han kom i mig, så vi kunde fortsätta vårt möte.
på kvällen fortsatte vi att knulla och njuta av varandras kroppar, men då på ett hotell, även där med fönster fast ut mot gamla stan.
Hade du velat knulla mig mot ett fönster?