Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Knullad i munnen

Knullad i munnen

Som ni säkert har förstått och läst er till så är jag en väldigt kukglad tjej! jag älskar att suga kuk, älskar att runka, smeka och suga samtidigt.. allt för att tillfredsställa!

Någonting jag däremot sällan får uppleva är att bli munknullad.. jag blir så kåt av det. Känslan av att inte få bestämma! När mitt huvud hålls fast av manliga starka händer som trycker mig mot sin kuk.. Juckar stadigt med kuken i min mun, kör in den långt och hårt ner i min hals.. tårarna vattnas i ögonen, men känslan är underbart upphetsande! När det sedan går för mannen och den varma salta sperman pulserar in i min mun, är känslan optimal! åhh va jag älskar att suga kuk, förstår inte dom som inte gillar det!

Gillar du att bli avsugen? eller vill du hellre slicka?