Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Sexnoveller

Sexnoveller

Idag är en sån där härlig dag med min absoluta favoritsyssla.. när jag är ensam.
det bästa som finns när jag är ensam är att spendera tiden med dig i telefonen, samtidigt som jag tar fram min vibrator! Känslan av att vi låtar upp varandra, samtidigt som du tar hand om din hårda kuk och jag tar hand om min våta fitta, det gör mig så galet upphetsad. Jag lägger alltid vibratorn direkt mot min klitoris, smeker utvändigt och lekfullt tills jag känner hur nära det är att jag kommer. I samma ögonblick jag exploderar i en orgasm, samtidigt som du kommer och sprutar din härliga sperma, i just det ögonblicket stoppar jag in dildon djupt i min längtande fitta. Våt av kåthet, suktandes efter din kuk. Vibrationerna, kåtheten och ditt njutfulla stönande gör att det går för mig igen, den här gången i en härligt våt fontänorgasm. Hela kroppen skakar och jag önskar så att du var här och knullade mig i detta nu!
Åh!! Älskar att få njuta i ditt sällskap!! Du, jag och en oskyldig dildo!!
vi skulle till och med kunna ha dildon med som en liten krydda när vi knullar. Jag blir så kåt bara av tanken på att ha dig bakom mig, sakta låter kuken glida in mellan mina blygdläppar och in i min fitta. Jag är så våt att kuken glider med ett härligt glid, och jag känner hur du fyller mig med hela din kuk, stöter din kropp mot min och sätter på mig. Jag tar dildon och lägger den mot min klitta och masserar fittan med den. Vibrationen gör mig ännu mera kåt och takten vi knullar i är både hård och hög. SÅ. SKÖNT!!!
En dröm jag har är att bli knullad hårt bakifrån samtidigt som du dessutom använder en dildo eller en buttplugg i min rumpa. Att du leker med min stjärt, pillar vid mina hål och penetrerar mig hårt och bestämt. Åååhhh det vore så häftigt!