Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Onanera tillsammans

Onanera tillsammans

Jag har en vännina som jag alltid träffat 1-2 gånger i månaden, även när jag haft pojkvän och sambo.
vi ses oftast över ett glas vin i soffan, pratar och skrattar åt våra äventyr.
vi sitter alltid nära varandra så vi kan lägga en hand på låret, smeka en Axel eller ryggen på den andre. Efter en stund klär vi alltid av oss nakna, lägger oss tillsammans i sängen och smeker varandra. Fingrarna smeker hennes ryggslut, upp mot nacken och vidare upp i håret. Smeker mer ner på halsen, örat.. slickar lätt på örat och biter i örsnibben. Hon stönar och börjar trycka sin kropp mot mig. Mina händer smeker hennes bröst, samtidigt som hon smeker min rumpa och mina lår. Ganska omgående börjar vi leta oss med våra händer mot varandras våta härliga slidor. Jag känner hur hon försiktigt särar på mina blygdläppar och börjar pulla min klitoris med min fittsaft. Jag är så våt och känner att hennes fitta är lika våt! Jag kan inte hålla mig nu och stoppar in två fingrar i hennes fitta! Hon stönar högt.. -”Åhhh”

vi fortsätter pillandet en stund, tills vi lägger oss på sidan med en dubbeldildo mellan oss! Vi låter den glida in i oss och börjar nu penetrera oss med den. ”Mmmm” den vibrerar så härligt mot klittan på oss båda. Och nu gnider vi våra fittor lustfyllt mot den, fortare och fortare.. den är riktigt våt nu och vi kysser och smeker varandra samtidigt och vi nu kommer i en gemensam orgasm! Min väninna stönar ur sig orgasmen i min mun, dämpad av min kyss.

vi myser oftast en stund till, innan vi tar en dusch ihop. När det sedan är gjort hamnar vi i soffan igen och planerar då när vi ska ses igen ❤️