Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Rakat eller orakat?

Rakat eller orakat?

Vad gillar Du? Rakat eller orakat? Jag föredrar ju rakat eller i alla fall rejält trimmat så jag slipper få långa hårstrån i munnen när jag ska gå ner och suga av en kille. Men vissa killar är ju så håriga på låren och magen så det ser ju konstigt ut om de rakar runt kuken  och blir helt kala där så då ser det  bättre ut om man bara trimmar det riktigt kort istället. Pungen däremot borde ju alltid vara rakad så jag kan suga lite på kulorna, en efter en…. Fittor gillar jag helrakade eller kanske med en liten trimmad sträng eller trekant om jag ska slicka dem. Min är helrakad och så kommer den nog förbli jag känner mig sexigare och fräschare så. Jag har provat att vaxa den några gånger men jag tycker det är jobbigt att spara ut för att det ska gå att vaxa igen, då är det lättare och skönare att raka den varje gång jag duscha istället.

Vad tycker Du om? Ring och berätta, gillar någon att slicka en rejält hårig fitta?