Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Sex på stranden

Sex på stranden

Jag kommer ihåg sommaren 2019 när jag var på semester i Grekland, då träffade jag en kille där som bodde på ön jag semestrade på. Han jobbade på strandbaren i närheten där jag brukade ligga och sola och bada med mina vänner. Han var verkligen så snygg! Jag brukade alltid kolla åt hans håll och jag märkte att han kollade åt mitt håll också. Vi fick ögonkontakt då och då. När jag tänker på detta så längtar jag verkligen tillbaka till tiden då man kunde åka utomlands..

I alla fall så brukade vi i vårat gäng stanna kvar på kvällarna efter att vi solat för att ta oss några drinkar och han var alltid där och servade oss och tog hand om gästerna. Det blev mycket flirt och och skratt. Han var lång med fin solbränd hy och långt, lockigt hår. Ja, han såg ut som en grekisk gud haha. Jag behövde få honom i mig, ville smaka hans kuk, känna hur han skulle ta mig hårt. Så jag bad honom följa med mig till stranden på natten efter att han slutat och mina vänner gått tillbaka till hotellet. Det var bara han och jag.

Vi kysstes intensivt och hans händer gled ner över mina bröst och ner mellan mina ben, jag lät honom ta på mig precis som han ville. Det var så sexigt! Hans händer letade sig in innanför mina bikinitrosor och han kände min vaxade fitta och han stönade högt och tryckte sig emot mig, jag kunde känna hur hård han var. Och stor! Han tryckte ner mig på knä i sanden och tog fram sin stora kuk ur byxorna och den bara pulserade framför mitt ansikte. Jag öppnade munnen och började suga medan han höll om mitt huvud och tryckte sig längre in ner i halsen. Han deepthroatade mig djupt och jag tog lydigt emot. Sen ställde jag mig på alla fyra och han började slicka min våta fitta bakifrån en stund innan jag kände hur han smekte kuken längs med fittspringan som vid det här laget var riktigt våt!

Han tryckte kuken djupt och hårt in i min fitta och hans pungkulor klafsade emot för varje stöt och det stänkte fittsaft. Hårdare och fortare, jag kände orgasmen byggas upp medan han knullade mig mitt på stranden. Det var väldigt sent och vi hade inte sett några fler på stranden när vi gick dit, och vi hade lite skydd bakom några klippor, men vem som helst hade kunnat se oss när vi knullade.
Jag började stöna allt högre och jag kände hur fittsaften började rinna längs låren för att jag var så kåt och nära klimax och han började fingra min klitta. Då bara stönade jag ut min orgasm och han höll för min mun så att ingen skulle höra mig. Sedan vände han mig om och sa åt mig att gapa och så sprutade han en stor sats sperma över mina läppar och in i munnen. Jag svalde allt.