Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Sexig (o)villig sotare

Sexig (o)villig sotare

Jag hade precis sotaren hemma och han var grymt sexig, jag menar så snygg  att jag bara ville slita kläderna av honom. Han flirtade mycket med mig så jag trodde nästan att han skulle följa med mig in i sovrummet så vi kunde knulla en snabbis. Det hade varit härligt att känna hans starka kraftiga händer över min kropp och bli tagen riktigt hårt bakifrån. Men när han sotat färdigt så sa han att han max har 20minuter per hus och om vi skulle gå till sovrummet så ville han ha gott om tid på sig. Men om han fick så ville han gärna komma tillbaka en annan dag. Så nu ligger jag här med min dildo och får leka med mig själv istället hoppas någon vill ringa och göra mig sällskap. Konstigt i porrfilmer så har alltid hantverkarna all tid i världen att knulla runt i de husen de är ute och jobbar i. Jag får hoppas Du ringer och gör mig sällskap nu istället…