Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Snabbis på gymmet

Snabbis på gymmet

Idag var jag på gymmet och sprang på bandet och tränade ben och rumpan efter det. När jag står och kör utfall så ser jag en kille som står och spanar in mig. Han smygkikar inte utan stirrar verkligen på min rumpa när jag böjer mig upp och ner. Han var snygg men inte så vältränad, säkert en av dem som hade börja träna som nyårslöfte. När han märkte att jag såg att han stirrade så tittade han bort men det tog inte många sekunder innan han tittade på min rumpa igen. Jag lade ner vikterna och gick bort till honom och frågade om han gillade vad han såg? Det gjorde han och han hade alltid varit svag för rödhåriga tjejer sa han, särskilt sexigt vältränade tjejer med stora naturliga bröst. Jag frågade om han ville gå in i omklädningsrummet och ta en snabbis på toan där och han var helt med på noterna. Vi han knappt komma dit innan kläderna var av och hans hårda kuk dunkades in i min fitta. Jag stod böjd över toastolen och han satte på mig hårt och skönt bakifrån. Han hade en hand om vart bröst och pumpade på mig som om han var besatt, det var så skönt. Hans stora kuk var långt inne i mig när han sprutade fittan full och han stönade högt. Nu är det din tur sa han och vände mig om, satte mig på toalocket särade på mina ben och lade sina läppar runt min klitoris. Han lekte med klittan med sin tunga och det tog bara en minut innan jag kom i en härlig orgasm. Han kysste mig och jag kände hur sperma och fittsafter började rinna härligt ut ur fittan. Jag hoppas verkligen vi ses på gymmet igen….

Har Du haft sex på gymmet eller vill du att vi fantiserar ihop om det? Ring och berätta!