Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Telefon sex Sverige

Telefon sex Sverige

Dagarna springer fort förbi och jag har inte varit påloggad här inne på någon vecka. Jag har saknat ditt sällskap och längtar tills du ringer igen ❤️
En vecka utan orgasm är på tok för lång tid för mig att vara utan en härlig sex stund med dig!
just nu behöver jag få höra din kåta röst, ditt dova stönande och även få höra runkandet. ÄLSKAR att höra runkandet samtidigt som jag pullar mig själv. Njutningen, pirret och framförallt våtheten som jag så ofta får njuta av. Finns inget mysigare än att få pulla min riktigt våta fitta medans du lyssnar, tillsammans njuter vi av att slicka av mina fingrar efter orgasmen. Doften, smaken och njutningen i att få slicka i sig min fittsaft. Mmmm så oerhört gott, och oerhört sexigt.
längtar tills du ringer mig igen och vi får uppleva en sexig stund ihop. Fantiserandes om hur du njuter av en rejäl avsugning, med mig på knä framför dig. Sugandes på din hårda kuk som glider långt och djupt ner i halsen, samtidigt som jag smeker din pung. Njuter av ditt stånd och njuter av att se dig njuta! Vill gärna slicka dig på pungen med och massera ditt anus, försiktigt försiktigt i cirklar med mitt finger, samtidigt som jag suger av dig!
jag vill höra dig stöna högt när jag penetrerar dig med mitt finger i rumpan, fingrar din G-punkt och känner hur din kuk börjar pulsera i min mun, samtidigt som din varma sperma kommer ut.