Sexiga händelser och vilda möten, njut på telesexpunkten
Vill tomten knulla?

Vill tomten knulla?

Åhåhåååå i natt tänker jag vänta uppe på tomten!
tanken på en äldre herre komma innanför dörren med massa överraskningar får ju vem som helst att bli glad och nyfiken.
jag tänker ligga på en mysig pläd på golvet, fylld med massa kuddar och mjuka filtar! Ligga redo och vänta på honom.
min förhoppning är att han blir kåt av att se mig och genast gör mig sällskap. Vill ju att tomten ska tro att jag är en snäll flicka, så jag tänker genast ta mig an hans ”paket”. Förhoppningsvis är paketet hårt, ca 20 cm lång och grov i omkrets. Jag vill smaka på kuken, slicka, runka och suga hungrigt på kuken.
Jag hoppas även att tomten vill knulla! Gärna låta mig sitta gränsle över honom och sakta glida ner på hans kuk. Känna hur min fitta slukar kuken tight i sig. Tomten knullar mig febrilt och håller ett stadigt tag om mina höfter när jag rider allt fortare!!
Tillslut stönar tomten högt och njutningsfullt, jag känner hur hans kuk pulserar i mig och sperman fyller mig!

Jag kommer knappast uppföra mig nästa år heller, om det här är belöningen… eller straffet 😉